INSPIRASJON
SENTER

Av RAW Stones

INSPIRASJONSENTER

Hovedkontoret til Raw Stones ligger i Nederland, Baarlo. Se video her fra showrommet.
Inspirasjonssenteret kan bare besøkes etter avtale hvis dette er ønskelig.

Hovedkontoret for Raw Stones i Norge er på Gjøvik, rambekkvegen 4. Her kan flisene oppleves i vårt showrom/butikk og dere kan treffe kunnskapsrike folk, både på selve gulvet samt hjelp til legging om dette er ønskelig.

Ta kontakt med oss for en avtale om du ønsker å komme til oss. Se informasjon på forhandlersiden og hvor du kan finne din nærmeste forhandler/showrom.
Vi hjelper deg gjerne med å velge ditt eget RAW Stones-gulv.
kontakt,

info@rawstones.no Tlf Idar, 90109627.

Er du seriøst interessert, og kanskje er du fortsatt i tvil om valget av fliser eller farger? Vil du først se gulvene våre på en større overflate? Vil du vite hvordan vårt nye RAW Stones Abbey eksteriør ser ut? Vi vil gjerne invitere deg til vårt showrom, både ukedag og helger.

På grunn av Covid-19 er tilstrekkelig avstand viktig for deg og oss, derfor er den eksplisitte forespørselen om å registrere deg på forhånd og om å angi med hvor mange personer du vil komme.

Du kan registrere deg via info@rawstones.no eller ring oss, 90109627

Hieronder de opendagen waar jullie zonder afspraak te maken van harte welkom zijn tussen 11.00 en 16.00 uur;

FOR INSPIRASJON:

La deg inspirere av noen av prosjektene våre, i Norge og andre steder

RAW STONES ER TILGJENGELIG I FØLGENDE FARGER:

Concrete, Mud, Clay, Volcano, Fossil, Minural en Tunder.

HVA GJØR RAW STONES SÅ UNIKT?

For det første består sammensetningen av naturlige og bærekraftige materialer som sikrer et veldig holdbart gulv som du kan glede deg over i mange år.

Videre er RAW Stones gulv veldig enkle å vedlikeholde og spesielt egnet for kommersielle områder, inne og utendørs. Takket være den minimale tykkelsen på kun 8mm er bruk av gulvvarme velegnet. Sammensetningen av RAW Stones leder varme på en utmerket måte. RAW Stones kan i tillegg legges på alle typer underlag, også tregulv.

Kontakt oss for et tilbud, e-post idar@wakeupliving.no eller ring 90 10 96 27.

RAW STONES GULV

Produksjonsprosessen er ekte håndverk, slik at vi kan levere tilpassede arbeider og gulv laget helt etter din smak. På denne måten får du et unikt og personlig gulv med et karakteristisk og varmt utseende i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Floors
With an
Attitude

Ring oss: +47 90109627

Send oss en e-post: info@rawstones.no