Om RAW Stones

Av Jules Kessels

Om RAW Stones

Mitt navn er Jules Kessels. Jeg er født og oppvokst i den landlige utkanten av Limburg Baarlo, hvor både familiegården vår og innredningsbutikken ‘Hoeve Hofackers’ holder til. Som barn likte jeg å hjelpe foreldrene mine i butikken, noe som kan være grunnen til at interiørdesign er i blodet mitt. Etter endt skolegang satte jeg nesten umiddelbart mine første skritt innen interiørdesign, etterfulgt av lanseringen av et helt unikt interiørmerke. Sammen med min forretningspartner var jeg i stand til å utvikle denne merkevaren. Dette var flotte tider med gode minner.

Jeg er en kreativ person og jeg liker å jobbe med hendene mine. Ved siden av ekte håndverk har jeg alltid vært interessert i muligheten for å utvide kreativiteten min og skape noe helt spesielt. Fra dette perspektivet ble RAW Stones-merket etablert. Fra 2016 har RAW Stones utviklet seg enormt etter hvert som merkevaren har blitt gjort tilgjengelig for forbrukere, arkitekter og stylister, både i Nederland og i utlandet. Sammen med teamet vårt konsentrerer vi oss nå om å bringe produktene våre til perfeksjon, noe som fører til en ytterligere vekst av RAW Stones i våre markeder.
Jeg er veldig stolt av RAW Stones, også våre entusiastiske forhandlere og distributører og du kan ta kontakt med disse om du vil vite mer om produktene våre. I deres butikker og showrom kan du oppleve den unike atmosfæren til Raw Stones og nyte ekte håndverk. Jeg inviterer deg til å se nærmere på hjemmesiden vår, hvor du vil finne mer inspirasjon enn jeg kan formidle med ord og entusiasme.

HVA GJØR RAW STONES SÅ UNIKT?

For det første består sammensetningen av naturlige og bærekraftige materialer som sikrer et veldig holdbart gulv som du kan glede deg over i mange år.

Videre er RAW Stones gulv veldig enkle å vedlikeholde og spesielt egnet for kommersielle områder, inne og utendørs. Takket være den minimale tykkelsen på kun 8mm er bruk av gulvvarme velegnet. Sammensetningen av RAW Stones leder varme på en utmerket måte. RAW Stones kan i tillegg legges på alle typer underlag, også tregulv.

Kontakt oss for et tilbud, e-post idar@wakeupliving.no eller ring 90 10 96 27.

RAW STONES GULV

RAW Stones er tilgjengelig i disse typene: ‘Terpstra’s’, ‘Abbey’s (XXL)’ , ‘Waaltjes’ and ‘Triple & Trapist’.

Produksjonsprosessen er ekte håndverk, slik at vi kan levere tilpassede arbeider og gulv laget helt etter din smak. På denne måten får du et unikt og personlig gulv med et karakteristisk og varmt utseende i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Logo_Raw_Stones_invert

Gulv
Med en
Opplevelse

Ring oss: +47 90109627

Send oss en e-post: info@rawstones.no