Om RAW Stones

Av Jules Kessels

Om RAW Stones

Mitt navn er Jules Kessels. Jeg er født og oppvokst i den landlige utkanten av Limburg Baarlo, hvor både familiegården vår og innredningsbutikken ‘Hoeve Hofackers’ holder til. Som barn likte jeg å hjelpe foreldrene mine i butikken, noe som kan være grunnen til at interiørdesign er i blodet mitt. Etter endt skolegang satte jeg nesten umiddelbart mine første skritt innen interiørdesign, etterfulgt av lanseringen av et helt unikt interiørmerke. Sammen med min forretningspartner var jeg i stand til å utvikle denne merkevaren. Dette var flotte tider med gode minner.

Jeg er en kreativ person og jeg liker å jobbe med hendene mine. Ved siden av ekte håndverk har jeg alltid vært interessert i muligheten for å utvide kreativiteten min og skape noe helt spesielt. Fra dette perspektivet ble RAW Stones-merket etablert. Fra 2016 har RAW Stones utviklet seg enormt etter hvert som merkevaren har blitt gjort tilgjengelig for forbrukere, arkitekter og stylister, både i Nederland og i utlandet. Sammen med teamet vårt konsentrerer vi oss nå om å bringe produktene våre til perfeksjon, noe som fører til en ytterligere vekst av RAW Stones i våre markeder.
Jeg er veldig stolt av RAW Stones, også våre entusiastiske forhandlere og distributører og du kan ta kontakt med disse om du vil vite mer om produktene våre. I deres butikker og showrom kan du oppleve den unike atmosfæren til Raw Stones og nyte ekte håndverk. Jeg inviterer deg til å se nærmere på hjemmesiden vår, hvor du vil finne mer inspirasjon enn jeg kan formidle med ord og entusiasme.

Floors
With an
Attitude

Ring oss: +47 90109627

Send oss en e-post: info@rawstones.no